avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara, in urma divortului, a fost stabilita ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara, in urma divortului, a fost stabilita custodia comuna ...

Buna seara, in urma divortului, a fost stabilita custodia comuna a baietelului nostru, cu resedinta la mama. Totodata, posibilitatea de vizita zilnica pt 2 ore. Mama si copilul s-au mutat in alt oras la distanta de 400 km. Pana acum 1 luna puteam sa-l vad pe copil pe telefon, mai rar, dupa cum vroia ea. De 2 saptamani nu imi mai da copilul sa-l vad. Fac naveta la 2 saptamani si stau la hotel sa-mi vad copilul. Exista o posibilitate sa obtin "vizite telefonice", si care ar fi procedura? Va multumesc
Solicitați un nou program de vizita ținând cont de schimbarea domiciliului minorului puteți solicita menținerea legăturilor cu.minorul prin apeluri video,etcetcConsultati i un av ,trebuie studiata hotărârea inițială discutata situația de fapt etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu următoarea situație : în prezent am ... Cristi49 Cristi49 Bună ziua, Am și eu următoarea situație : în prezent am depus o ordonanță prezidențială pentru stabilirea programului de vizita pentru copilul meu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! adresez o intrebare legata de programul de vizitare ... aleboghie aleboghie Buna ziua! Adresez o intrebare legata de programul de vizitare al copilului. Sotia mea, a plecat cu copilul la munte, la 200 km de Bucuresti ( unde locuim ... (vezi toată discuția)
Atacare program de vizita gabi.s gabi.s Buna ziua, Tinand cont ca m-am mutat cu copilul in alt judet si ca incepand cu acest an minorul incepe scoala as vrea sa atac programul de vizita stabilit ... (vezi toată discuția)