avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, cum pot depune o plângere pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, cum pot depune o plângere pentru părinți ca ma ...

Bună ziua, cum pot depune o plângere pentru părinți ca ma abuzează verbal și fizic, si ma secresteaza în casa și doar la liceu am voie
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:24, 26 Septembrie 2023
Poți face o sesizare la Protecția zcopilului din cadrul primăriei locale..E totuși o diferență între a încerca să te protejeze de un anturaj nefericit,consum de droguri ,,alcool printr un program mai sever (chiar dacă la acest moment ți se pare o nedreptate)sau dacă te ar abuza fizic,nu te ar lasă la școală și te ar pune sa muncești la câmp,sa cerșești etc..Poți discuta și cu dirigintele etc.
Ultima modificare: Marți, 26 Septembrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

I-au pus droguri în pahar magellanuscj magellanuscj Bună ziua, Fiul meu major și elev la liceu a participat la un majorat. Până la acel moment consumase alcool puțin dar nu și-a supravegheat ... (vezi toată discuția)
Custodie unica bebe 5 luni melek29 melek29 tot citesc ca noul cod aplica custodie comuna, dar in cazul in care tatal nu l-a vrut pe copil (am discutii de pe mess si martori), l-a recunoscut la presiunea ... (vezi toată discuția)
Alocatia Luader Luader Am 17 ani si vreau sa renunt la liceu, am inteles ca daca renunt la liceu trebuie sa renunt si la alocatie deoarece ii va trage la raspundere pe parinti ( ... (vezi toată discuția)