:offtopic:Interventie moderator
Am rugamintea sa continuati discutia aici folosind optiunea "raspunde" si de a nu mai deschide un topic pe aceeasi tema. ( pct.3.3 din Regulament).
Multumesc pentru intelegere.
magellanuscj a scris:
Mulțumesc pentru răspuns
Revin totuși, fiul meu nu mai știe nimic din ce s-a întâmplat și de aceea nu avem nici o garanție privitor la cine și ce a consumat. Colegii lui nu au văzut nimic. La petrecere nu s-a întâmplat nimic. Majoritatea colegilor au presupus, după ce au aflat, că fiul meu a intrat în comă alcoolică. De aceea am optat și pentru tăcere. În plus momentul este cum nu se poate mai prost. Unii copii sunt minori alții majori - printre care și băiatul meu, major de 2 luni.
Cât de grave pot fi problemele cu poliția. Există posibilitatea de a face analize care să determine dacă este consumator, în ce grad, sau dacă este dependent?
Dingo25 a scris:
magellanuscj a scris:
Majoritatea colegilor au presupus, după ce au aflat, că fiul meu a intrat în comă alcoolică. De aceea am optat și pentru tăcere.
Pai chiar a intrat in coma alcoolica. Sau, in fine, intr-o stare foarte aproape de coma alcoolica. Citeste postul meu de pe celalt topic daca vrei mai multe detalii. Oricum, incearca sa scri tot acolo, nu sa deschideti topicuri noi pentru fiecare raspuns. Multumesc.
ynocentta a scris:
Cu politia problemele pot fi considerabile,conditionat de concluziile analizelor primare realizate la spital
Se impune sa analizati cu responsabilitatea situatia si succesiunea de evenimente pentru a cunoaste concret starea de fapt si modalitatea de sustinere si aparare a intereselor fiului dvs