avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere pierdută
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere pierdută

Bună ziua! Cu 5 zile înainte de a-mi lua 3 zile din concediu de odihnă, am depus cerere la secretariatul unității unde lucrez. Respectiv, 4.09.2023 pt 11, 12, 13.09.2023. Nu mi s-a dat niciun nr de înregistrare, pt că nu se obișnuiește/nu e trecut în lege. Am fost anunțată acum că nu mi se găsește cererea și că neavând nicio dovadă, pot intra în comisie, fiind pasibilă devdesfacerea CM. Vă rog să mă sfătuiți ce trebuie să fac. Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:46, 26 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este mentionat in lege...

Legea 16/1996
art. 7
Creatorii și deținătorii de documente sunt obligați să înregistreze și să țină evidența tuturor documentelor intrate, a celor întocmite pentru uz intern, precum și a celor ieșite, potrivit legii.

Aveti vreo dovada ca ati lasat-o acolo?
Nu am. Îmi pot rezolva problema?
Ultima modificare: Marți, 26 Septembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cam greu de gasit o solutie...in lipsa unor martori, inscrisuri etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul unic !!!buna ziua! va deranjez in legatura cu niste precizari privind ... gac. gac. buna ziua! va deranjez in legatura cu niste precizari privind activitatea de secretariat si inregistrarea documentelor. ma intereseaza in principal ... (vezi toată discuția)
Obligatia legala de a inregistra o cerere a unui salariat intr-un registru unic? Daniel Daraban Daniel Daraban Angajatorul are obligatia legala de a inregistra o cerere a unui salariat intr-un registru unic? Daca da, care este legea si articolul care stipuleaza acest ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! secretara unei institutii a refuzat sa dea nr de inregistrare ... Petru2022 Petru2022 Buna ziua! Secretara unei institutii a refuzat sa dea nr de inregistrare unui document precizând ca „nu s-a dat niciodata nr de inregistrare pentru asa ... (vezi toată discuția)