Va rog sa-mi spuneti cat este taxa de succesiune la un apartament de 3 camere in Bucuresti,ce alte taxe mai trebuie platite,cat e taxa notariala,pertotal de cati bani am nevoie.
Deasemenea as vrea sa stiu/ daca sotul meu are un unchi care poseda un apartament si care traieste cu sotia neanavd copii si matusa neavand rude cand va muri unchiul sau poate avea parte din apartament?daca sotia unchiului sau are act de vanzare cumparare cu sotul sau,nepotul sau mai are vreun drept?paote ataca in justitie?daca moare si sotia sa nepotul poate dobandi apartamentul?
Noi tinem legatura dar ei par ca s-au departate de noi nu stim de ce.Parea este ca matusii ii e frica sa nu ii ia nepotul partea sotului ei la deces.Poate de aceea.Daca moare unchiul sotului meu putem deschide atunci succesiune sau nu avem voie,la asta ma refeream.Sau asteptam sa moara si matusa.
Multumesc anticipat.
buna seara!
daca decedeaza unchiul dvs, deschideti procedura succesorala.
va recomand ca in termen de 6 luni dela data decesului sa dati si od ecl de acceptare expresa a succesiunii.
Mostenire
mihaela david
Buna ziua.Parintii mei mi-au cumparat un apartament inainte de casatorie.Mentionez ca nu am copii,si parintii mei au decedat. Va rog sa-mi spuneti ce drepturi ... (vezi toată discuția)
Mostenire
MENGHINA
Buna seara !
Va rog daca cineva poate sa ma lamureasca in urmatoarea problema :un unchi de-al sotiei mele a decedat.De fapt sotia mea este nepoata sotiei ... (vezi toată discuția)
Testament
paraschiv mariana
Buna seara,
Am un unchi(fratele bunicii) care mi-a facut un testament in fata unui avocat, pentru toate bunurile sale mobile si imobile. Sotia unchiului a ... (vezi toată discuția)