avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un apartament achiziționat în timpul căsătoriei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un apartament achiziționat în timpul căsătoriei (înregistrat ...

Am un apartament achiziționat în timpul căsătoriei (înregistrat pe numele meu) și coproprietate pe un apartament cu fostul soț. La partaj, mi s-a spus că trebuie să figureze și fostul soț pe rolul apartamentului pe care-l dețin. La primărie nu am primit informații. Doresc un partaj amical, fiecare să rămână cu câte un apartament. Cum pot proceda, știți cumva?
Cel mai recent răspuns: ArinaC , utilizator 16:07, 26 Septembrie 2023
Buna ziua, daca si fostul sot e de acord, la notar. Daca nu, in instanta.
Vă mulțumesc. E absolut de acord, dar notarul mi-a comunicat că trebuie să figurăm amândoi pe ambele roluri. De aici... nu mai știu cum să procedez.

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, daca si fostul sot e de acord, la notar. Daca nu, in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dețin un apartament (bun achiziționat în timpul căsătoriei) ... ArinaC ArinaC Dețin un apartament (bun achiziționat în timpul căsătoriei) și sunt coproprietară la un apartament cu fostul soț. După divorțul la notar, dorim un ... (vezi toată discuția)
E obligatoriu sa intabulez sotul ca sa vand garsoniera cumparata fara el in 2004? Alo2016 Alo2016 Buna ziua. Am cumparat o garsoniera in 2004. Am inscris-o la fisc si am platit toate impozitele la zi. Am uitat s-o intabulez. Sotul era plecat din tara ... (vezi toată discuția)
Sunt coproprietar al unui imobil grevat de sarcini - cum sã mã apãr? mariuca70 mariuca70 Am fost căsătorită 14 ani de zile. Divorţul a fost în 2007, dar, nu am făcut partajul bunurilor comune(mobile - alte bunuri+un autoturism cu care fostul ... (vezi toată discuția)