avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua Astazi 27.09.2023 , presedintele asociatiei ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua Astazi 27.09.2023 , presedintele asociatiei de locatari ...

Buna ziua
Astazi 27.09.2023 , presedintele asociatiei de locatari a afisat o factura emisa de enel in val de 17.423,50 lei reprezentand regularizare + estimare pt perioada 22.11.2021 -31.08.2023 ( 22 luni ), reprezentand energia reactiva inductiva care nu a fost facturata in aceasta perioada desi s-a comunicat indexul. Costul care l-a afisat presedintele pt aceasta factura / apartament este de 70 lei ( Total apartamente : 220 ) .
In aceasta factura emisa de enel , nu este mentionata acest tip de energie . Doar in informarea expusa de d-na presedinta la care a atasat si factura emisa de enel este mentionata acest tip de energie .
Intrebarea mea este urmatoarea :
De ce Enel emite dupa 22 de luni aceasta factura , iar d-na presedinte , afiseaza doar factura enel . Nu trebuie afisata si informarea enel privind tipul de energie mentionat( energie reactiva inductiva ) mai sus , pt care s-a emis factura de regularizare ?
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 16:31, 27 Septembrie 2023
Am mai auzit ieri de o asociatie care a primit o factura exagerata...O fi o greseala de la enel??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli comune cu energia electrica simulink simulink Buna ziua! Astazi s-a afisat lista cu cheltuielile de intretinere si m-a surprins rubrica [electricitate]. Am de plata 106lei, numai pentru becul care imi ... (vezi toată discuția)
Furnizor energie electrica - regularizarea la 3 ani si factura aberanta rabina rabina Buna ziua, Din iulie 2011 locuiesc in chirie si am un consum foarte mic de energie electrica. Plata medie, la 2 luni era de 70 lei. Pana in 23.01.2013, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in data de 31.05.2023, la 1 an de cand nu mai sunt ... alexandrugiurgea alexandrugiurgea Buna ziua, In data de 31.05.2023, la 1 an de cand nu mai sunt clientul Enel, am primit 1 factura Enel de 7981.63 Lei pt perioada de facturare ... (vezi toată discuția)