avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara,am luat dintr-un magazin pe data de 22 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara,am luat dintr-un magazin pe data de 22 septembrie ...

Bună seara,am luat dintr-un magazin pe data de 22 septembrie obiecte in valoare de 85 de lei și nu am fost prins ,astăzi 27septembrie am făcut din nou aceași greșeală cu produse in valoare de 200 lei ,de data asta am fost prins ,am cooperat am recunoscut greșeala a apărut poliția și mi sa spus că mi sa întocmit un dosar penal pentru furt ,mi sa spus că voi fi sunat pentru mai multe detalii, problema adevărată este că menegerul magazinului fa face altă plângere pentru prima greșeală de 85 de lei ,nu am platit produse că nu am putut azi dar mâine la prima ora le voi plati pe toate,mă interesează dacă sunt șanse să mi se facă al doilea dosar penal și să ajung după gratii ,sau daca se lasă cu o amendă în ce suma se va lăsa . mulțumesc

Alte discuții în legătură

Amenda penala in caz de furt amalyalove amalyalove Buna ziua am nevoie de ajutor.Sora mea a fost prinsa de paza dintr-un hipermarket in felul urmator:ea lucreaza in acel hipermarket la casa si in decursul zilei ... (vezi toată discuția)
Furtul in supermarket zaqwer zaqwer Salut, acum cateva zile am furat dintr-un supermarket (CORA) impreuna cu o prietena produse in valoare de 80 de lei. Cand am iesit de la casa am achitat doar ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin Mirela@ Mirela@ Buna ziua . pe data de 12 septembrie anul acesta am fost în Carrfour si am facut cumpaărăaturi în valoare de 200 de lei pe lânga cumpaăraturi am luat si ... (vezi toată discuția)