avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt in CCC de 1 an zile, iar de curând am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt in CCC de 1 an zile, iar de curând am înființat un PFA, ...

Sunt in CCC de 1 an zile, iar de curând am înființat un PFA, dorind sa obțin venituri pe acesta în limita plafonului admis ( aprox 6500 RON/an). Este corect? Sunt în pericol sa pierd indemnizația (recent am aflat de acest plafon) ?
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:26, 28 Septembrie 2023
Este corect daca nu depasiti plafonul care acum este de 8 ori cuantumul minim al indemnizației ..asadar, venitul net care se poate realiza este 8 x 1.495 lei = 11.960 lei/an calendaristic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt in concediu de cresterea copilului, si vrea sa va intreb ... Dan_23_ro@yahoo.com Dan_23_ro@yahoo.com Sunt in concediu de cresterea copilului, si vrea sa va intreb daca pot avea si calitate de administrator intr o firma. Multumesc (vezi toată discuția)
Buna seara , care sunt veniturile pe care le pot avea pe langa ... Madalina12345 Madalina12345 Buna seara , care sunt veniturile pe care le pot avea pe langa indemnizatia de crestere copil, adica ma intereseaza daca primesc o suma de bani de la o ... (vezi toată discuția)
Dețin un cmd(cabinet medicina dentară).pe perioada ccc voi ... ana_maria_purecel@yahoo.com ana_maria_purecel@yahoo.com Dețin un CMD(cabinet medicina dentară).Pe perioada CCC voi primi indemnizația calculata in funcție de încasările pe acest CMD., Dacă pe perioada CCC ma ... (vezi toată discuția)