avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt in CCC de 1 an zile, iar de curând am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt in CCC de 1 an zile, iar de curând am înființat un PFA, ...

Sunt in CCC de 1 an zile, iar de curând am înființat un PFA, dorind sa obțin venituri pe acesta în limita plafonului admis ( aprox 6500 RON/an). Este corect? Sunt în pericol sa pierd indemnizația (recent am aflat de acest plafon) ?
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:26, 28 Septembrie 2023
Este corect daca nu depasiti plafonul care acum este de 8 ori cuantumul minim al indemnizației ..asadar, venitul net care se poate realiza este 8 x 1.495 lei = 11.960 lei/an calendaristic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venit suplimentar in ccc. job part-time Mihail9 Mihail9 Buna ziua. Ma numesc Mihai. Am si eu o intrebare careia nu ii gasesc raspuns. Am doua locuri de munca unul full time la care castig 3800 ron si un al doilea ... (vezi toată discuția)
Sunt in concediu de cresterea copilului, si vrea sa va intreb ... Dan_23_ro@yahoo.com Dan_23_ro@yahoo.com Sunt in concediu de cresterea copilului, si vrea sa va intreb daca pot avea si calitate de administrator intr o firma. Multumesc (vezi toată discuția)
Buna seara , care sunt veniturile pe care le pot avea pe langa ... Madalina12345 Madalina12345 Buna seara , care sunt veniturile pe care le pot avea pe langa indemnizatia de crestere copil, adica ma intereseaza daca primesc o suma de bani de la o ... (vezi toată discuția)