avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara , care sunt veniturile pe care le pot avea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara , care sunt veniturile pe care le pot avea pe langa ...

Buna seara , care sunt veniturile pe care le pot avea pe langa indemnizatia de crestere copil, adica ma intereseaza daca primesc o suma de bani de la o persoana se calculeaza la acea suma limita?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 8 Decembrie 2023
Puteti realiza, în decursul unui an calendaristic, venituri supuse impozitului, prin desfășurarea efectivă a unei activități în perioada de concediu, al căror nivel net nu depășește de 8 ori cuantumul minim al indemnizației minime

1.495 de lei x 8 = 11.960 lei net /an calendaristic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. sunt în concediu creștere copil, pot să realizez ... Sebby11 Sebby11 Bună ziua. Sunt în concediu creștere copil, pot să realizez venituri(10000 lei) angajându-mă la o altă firmă pe o perioadă determinată(3-4 luni) ... (vezi toată discuția)
Venit suplimentar in ccc. job part-time Mihail9 Mihail9 Buna ziua. Ma numesc Mihai. Am si eu o intrebare careia nu ii gasesc raspuns. Am doua locuri de munca unul full time la care castig 3800 ron si un al doilea ... (vezi toată discuția)
Sunt in concediu de cresterea copilului, si vrea sa va intreb ... Dan_23_ro@yahoo.com Dan_23_ro@yahoo.com Sunt in concediu de cresterea copilului, si vrea sa va intreb daca pot avea si calitate de administrator intr o firma. Multumesc (vezi toată discuția)