avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am efectut acum mai multi ani in urma impreuna cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am efectut acum mai multi ani in urma impreuna cu un vecin activitati ...

Am efectut acum mai multi ani in urma impreuna cu un vecin activitati de captare a aunui izvor ,traseul captarii fiind pe proprietatea acestuia.Ulterior au fost neintelegeri si imi interzice accesul la apa.Ce este de facut in afara unei acctiuni in instanta civila si cum il pot determina sa nu opreasca abuziv apa?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:55, 28 Septembrie 2023
Daca nu va intelegeti amiabil, doar instanta poate dispune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-a interzis accesul la izvor, de catre noul proprietar. dreptul la apa? Vlad N. Vlad N. Proprietar nou pe teren cu izvor, izvor de unde ne luam mai multi vecini apa, mi-a interzis accesul la apa si mi-a smuls conducta. Mi se poate interzice ... (vezi toată discuția)
Proprietar nou ne interzice accesul la izvorul de apa potabila, cumparat inainte de 4 proprietari dar actele nu mai sunt valabile Vlad N. Vlad N. Sub terenul unei cabane, s-a cumparat un teren cu bazin de acumulare de izvoare in urma cu 30 de ani la comun, de catre 4 proprietari. Toti cei 4 proprietari ... (vezi toată discuția)
Vecinul a dat 3 găuri în gardul de beton ca apa din curtea ... andreinemeti andreinemeti Vecinul a dat 3 găuri în gardul de beton ca apa din curtea lui să se scurgă la mine în curte. Ce pot să fac? Ce lege a încălcat (vezi toată discuția)