avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Au trecut 192 zile legale pentru achitarea titlului de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Au trecut 192 zile legale pentru achitarea titlului de plata

Dacă, după trecerea celor 175 zile legale pentru achitarea titlurilor de plată emise de ANRP, Minsterul Finanțelor nu face plata acestora, ce trebuie să facem pentru a ne obține drepturile?
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bombardați i cu telefoane ,mail_uri ,memorii scrise etc.Eventual faceți o sesizare către Guvernul.Romaniei,Comisiile de abuzuri din Parlament ca să puneți putina presiune.Altceva ce sa faceți,sa va judecați, un proces durează,costa și probabil va rămâne fără obiect pana la solutionare.Si eu am clienți care primesc despăgubiri iar plățile au fost făcute la timp.Verificati punctual pe site introduceți nr tp etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titluri de plată anrp. dacă, după trecerea celor 175 zile legale pentru achitarea ... djmetalrock djmetalrock Dacă, după trecerea celor 175 zile legale pentru achitarea titlurilor de plată emise de ANRP, Minsterul Finanțelor nu face plata acestora, ce trebuie să ... (vezi toată discuția)
Autoritatea nationala pentru restituirea proprietatii - proces si executare silita palsecam palsecam In nov 2008 am castigat un proces impotriva ANRP, pentru o retrocedare oarecum modesta in bani stabilita, inca din mai 2007, de catre Comisia judeteana pentru ... (vezi toată discuția)
Anrp -legea 9/1998 vichi_90 vichi_90 Va rog daca imi poate raspunde cineva: Am primit hotararea comisiei judetene la un an dupa emitere. Si asta pt. ca m-am dus sa ma informez ce se intampla. ... (vezi toată discuția)