avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, va rog sa ma jutati cu urmatoarea problema ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, va rog sa ma jutati cu urmatoarea problema : Sora ...

Buna ziua, va rog sa ma jutati cu urmatoarea problema :
Sora mea a facut un credit pe numele ei pentru renovarea apartamentului prietenului ei cu care a locuit timp de 4 ani, invoiala a fost verbala el sa plateasca 400 de lei iar ea 200 , dupa un an jumate de la initierea creditului acesta s a despartit de ea si in prezent mai sunt deplata la credit 2 ani si 9 luni iar acesta nu mai doreste sa plateasca .
Ce dovezi sunt necesare pt actionarea in instanta si ce sanse sunt?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Fiu a investit in ap tatalui, poate sa ii ceara despagubiri tatianaz tatianaz Buna ziua! Situatia e cam asa: este vorba de un ap cu 4 camere,pe numele parintilor logodnicului meu; acum 4 ani el a luat bani din banca si l-a renovat( ... (vezi toată discuția)
Are vre-o sansa s-a castyige un proces in care cere jumatate din valoarea casei? Nikiii Nikiii Sant data in judecata de fostul prieten caruia i-am facut buletinul pe adresa mea,avand pretentie si el la jumatate din casa mea ,eu cumparandu-mi casa inainte ... (vezi toată discuția)
Folosinta bunuri comune in timpul divortului pana la partaj cristibox cristibox Buna seara!Am introdus actiune de divort ,m-am mutat din apartamentul in care am locuit cu sotia timp de 10 ani.Apartamentul este al parintilor ei si la o zi ... (vezi toată discuția)