avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Am un băiat în varsă de 10 ani cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Am un băiat în varsă de 10 ani cu diagnosticul ...

Bună ziua! Am un băiat în varsă de 10 ani cu diagnosticul de autism și beneficiază de bursa medicala. Și totodată suntem familie monoparentala, fiind divorțată. După noua lege, copiii din fam monoparentale pot beneficia de aceasta bursa de sociala. Doar ca de la școală, secretara mi a zis ca.. am de ales.. ori bursa medicala sau cea sociala de parca copilul se va vindeca de autism dacă aleg bursa sociala... Spuneți mi va rog, copilul meu are dreptul și la bursa sociala?

Ela a scris:

Bună ziua! Am un băiat în varsă de 10 ani cu diagnosticul de autism și beneficiază de bursa medicala. Și totodată suntem familie monoparentala, fiind divorțată și domiciliul copiilor stabilit la mine. După noua lege, copiii din fam monoparentale pot beneficia de aceasta bursa de sociala. Doar ca de la școală, secretara mi a zis ca.. am de ales.. ori bursa medicala sau cea sociala. Consider ca i se încalcă drepturile, fiindcă nu poate alege copilul între boala sau faptul ca nu mai suntem o familie completa cu mama și tata. Spuneți mi va rog, copilul meu are dreptul și la bursa sociala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se incadreaza ca facand parte din familie monoparentala? Michaela89 Michaela89 Se incadreaza ca facand parte din familie monoparentala? Buna seara!Am fost casatorita iar in urma casatoriei a rezultat un baiat acum in varsta de 13 ani.In ... (vezi toată discuția)
Buna seara am un băiețel dintr-o relație anterioară ce nu ... Kabrjxolslpw Kabrjxolslpw Buna seara am un băiețel dintr-o relație anterioară ce nu a fost recunoscut de către tata are liniuta pe certificat la acest moment eu sunt căsătorită ... (vezi toată discuția)
Buna o mamica care lucreaza si un copil in clasa pregatitoare.venit:minim ... Ingheta Ingheta Buna O mamica care lucreaza si un copil in clasa pregatitoare.venit:minim pe economie + pensie intretinere minima..n au fost casatoriti parintii.custodie ... (vezi toată discuția)