avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... schimbare proprietar auto inainte de înmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

schimbare proprietar auto inainte de înmatriculare

am cumparat un auto, am semnat contractul, predat banii, totul ok. nu am facut inca niciun demers privind inscrierea la primarie si inmatriculare. as vrea sa schimb proprietarul inainte de acestea. ce ar trebui sa fac? refacut contractul cu cel de la care am cumpărat?
Cel mai recent răspuns: mcn1970 , utilizator 20:00, 30 Septembrie 2023
Vanzatorul nu mai poate incheia documente deoarece in baza contractului de vamnzre cumparare incheiat cu dv din motive financiare a solicitat radierea auto de pe rolul sau fiscal,respectiv nu mai figureaza proprietar vehicul,nu mai poate sa va prezinte certificat fiscal obligatoriu pentru incheierea documentului de transmitere drept de proprietate bun mobil
Mentionez ca nu am fost la fisc pentru a o trece pe rolul fiscal si, evident, nici nu am înmatriculat-o pe numele meu inca.
Cum as putea proceda in această situație pentru a schimba proprietarul?

ynocentta a scris:

Vanzatorul nu mai poate incheia documente deoarece in baza contractului de vamnzre cumparare incheiat cu dv din motive financiare a solicitat radierea auto de pe rolul sau fiscal,respectiv nu mai figureaza proprietar vehicul,nu mai poate sa va prezinte certificat fiscal obligatoriu pentru incheierea documentului de transmitere drept de proprietate bun mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problemă cu mașina vândută fără contract de vânzare-cumpărare Vasy Bab Vasy Bab Bună seara. Acum aproximativ 2 ani am cumpărat o mașină de la un domn. Mi-a dat actele mașinii și o chitanță cum că am cumpărat mașina + certificat ... (vezi toată discuția)
Inscris pe talonul auto "instrainat catre" ovidiu2014 ovidiu2014 Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)