avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Înștiințare de la judecatorie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Înștiințare de la judecatorie

Am primit Înștiințare de la judecătorie, sectia penală, cum ca trebuie sa ma prezint acolo. Am căutat detalii despre dosar pe internet si scrie doar confirmare renunțare la urmărire penală, unde petentul este Judecătoria iar Impetentul sunt eu. Despre ce ar putea fi vorba? Poate fi vorba despre o plângere pe care am facut-o eu?
Cel mai recent răspuns: Denis212 , utilizator 18:39, 28 Septembrie 2023
[ link extern ]
Aici este o poza cu dosarul in baza de date a Judecătoriei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am primit recent o înștiințare cum că trebuie ... ChrisNm ChrisNm Bună ziua, Am primit recent o înștiințare cum că trebuie sa-mi ridic niște acte de la parchetul de lângă judecătoria Sibiu, si un numar de dosar de ... (vezi toată discuția)
Furt Jessica90 Jessica90 Bună ziua. În urmă cu câteva luni am avut un incident neplăcut. Am sustras o haină dintr-un magazin din mall, și am fost oprită de agentul de pază ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! mă confrunt cu o problema legata de un furt dintr-un ... Cristiana Anton Cristiana Anton Buna ziua! Mă confrunt cu o problema legata de un furt dintr-un hypermarchet.Am sustras câteva cosmetice astea având valoarea de 500Ron.Motivul din lipsa ... (vezi toată discuția)