avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratia 394, firma cu activitate suspendata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratia 394, firma cu activitate suspendata

Va rog daca ma puteti sfatui ce pot sa fac in cazul unei firme cu activitate suspndata si care nu a, avut nici un fel de facturi emise sau primite, pt semestrul II 2009, astfel dec 394 este pe zero. Cei de la finante mi-au spus ca nu primesc dec 394 cu valoare zero. In cazul acesta ce este de facut ? Ma vor sanctiona pt nedepunerea declaratiei ?
Cel mai recent răspuns: Kumiko , utilizator 13:43, 29 Ianuarie 2010
Stati linistit(a). Nu va sanctioneaza nimeni pt asa ceva.
nu trebuie depusa declaratia 394 in cazul in care nu a-ti avut achizitii sau livrari cu TVA in semestrul respectiv, nici vorba de sanctiune;
Am inteles si va multumesc din suflet pt raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 394 se depune pe 0? Carmen91 Carmen91 Am fost si am incercat sa depun aceasta declaratie 394 cu valoare 0, insa la Ilfov nu au vrut sa o mai primeasca, au spus ca pe o nu se mai fac, insa acum ... (vezi toată discuția)
Noua declaratie 394 lunara din ianuarie 2010 zira zira de unde copiem decl 394 si cind mai avem timp sa o depunem? (vezi toată discuția)
Stornare factura. luciapap luciapap In 18.05.2010 am o factura de consumabile pe care am inreg 6028=401 si 4426=401 Acuma in August seful imi aduce o factura din Mai storno partial la factura ... (vezi toată discuția)