avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna ziua. Am aplicat la programul casa verde. Am ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna ziua. Am aplicat la programul casa verde. Am depus dosarul ...

Buna ziua. Am aplicat la programul casa verde. Am depus dosarul cu toate documente cerute, am ales instalator. Cand au verificat dosarul, au gasit tot in regula, ulterior au vazut ca am un c i f la adresa de instalare. Cif de asistent medical generalist, care am cerut pentru un contract cu scoala, dar contractul nu s-a realizat. Precizez ca la adresa nu functioneaza nici o activitate exonomice. Acuma am primit mesajul ca nu sunt eligibil ca cif are domiciliul fiscal la adresa de implementare. Intrebarea mea este daca merita sa fac o contestatie sau nu. Multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Programul casa verde 2011 cppuser cppuser Buna ziua, Am incheiat contract de finantare prin programul \\"Casa verde 2011\\". Am realizat instalatia si am depus dosarul pentru decontare in 15 ianuarie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am avut un proces- contestatie la executare. am avut ... Costinmudure11 Costinmudure11 Buna ziua. Am avut un proces- contestatie la executare. Am avut un avocat care a inaintat contestatia cu care nu am mai tinut legatura. Nu am primit niciodata ... (vezi toată discuția)
Inregistrare fiscala persoana fizica, ce realizeaza venituri din activitati independente SofiaH SofiaH Sunt asistent in brokeraj (asigurari), in baza unui contract de mandat din 2015. Domiciliul il am in Bucuresti sector 4, dar imi desfasor activitatea la o ... (vezi toată discuția)