avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. Am avut un proces- contestatie la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. Am avut un proces- contestatie la executare. Am avut ...

Buna ziua. Am avut un proces- contestatie la executare. Am avut un avocat care a inaintat contestatia cu care nu am mai tinut legatura. Nu am primit niciodata instiintare ca va urma proces sau ca am de plata taxa de timbru. Ulterior am gasit pe portal solutia cum ca am pierdut ca nu am achitat taxa de timbru. Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:48, 9 Octombrie 2023
La acest moment nimic,o noua contestație ar fi respinsa ca tardiva.Daca ați achitat onorariul av se pot face discuții,dacă nu ați achitat pentru reprezentare și asistenta juridica în fata instantei ci doar pentru formularea contestatiei e doar culpa dvs.


CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

La acest moment nimic,o noua contestație ar fi respinsa ca tardiva.Daca ați achitat onorariul av se pot face discuții,dacă nu ați achitat pentru reprezentare și asistenta juridica în fata instantei ci doar pentru formularea contestatiei e doar culpa dvs.

Ce mizerie de stat! Nu am primit nicaieri instiintare ca este proces! De unde puteam sa ghicesc??
E greu de spus care a fost situația,a fost făcută contestația indicând domiciul dvs, a fost indicat domiciliul ales ls cabinetul avocatului etc.Dvs știți mai bine ce rol a avut avocatul,pt ce l ați angajat etcetc.Puteti merge la arhiva sa studiați dosarul,poate chiar nu ați fost citat sau ați fost citat eronat și atunci e alta situație..
Ultima modificare: Duminică, 8 Octombrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Mergeți la arhiva instanței și studiați dosarul să verificați adresa la care ați fost citat.
Poate din greșeală citația a fost trimisă eronat la o adresă fictivă.
Ultima modificare: Luni, 9 Octombrie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimare cerere amanare cauza citare in plangere contraventionala bebeli bebeli Buna ziua, am pe rol o plangere contraventionala, primul termen l.am avut in noiembrie 2013 Pe portal fiindu.mi mentionat ca se amana cauza pentru verificarea ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva? emil6702 emil6702 Buna ziua Desi am achitat inca din luna decembrie taxa judiciara de timbru pt recurs, nu am apucat sa o depun la dosar deoarece nu am primit citatie cu primul ... (vezi toată discuția)
Cerere in anulare somatie de plata do_re_mi do_re_mi Buna ziua, La inceputul lui 2015 am depus o ordonanta de plata, la Judecatoria Sector 1, pentru un debit ce consta numai in penalitati de plata inregistrate ... (vezi toată discuția)