avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere prelungire dovada de circulatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere prelungire dovada de circulatie

Cerere prelungire dovada de circulatie. Am trimis Luni prin email o cerere pentru prelungire dovada de curculatie la parchetul sector5 si nu am primit nici un fel de raspuns, la telefon nu raspunde nimeni, si pe site scrie ca sunt in protest si activitatea de relatii cu publicul se suspenda.
Stie cineva daca am vreo sansa sa primesc raspuns?
Cel mai recent răspuns: andreea16099 , utilizator 12:57, 26 Octombrie 2023
Verificati direct la Udriste.
Revin cu update poate ajuta pe altii

Prima cerere trebuie depusa obligatoriu la casuta postala de la parchet, iar urmatoarele cereri pot fi trimise pe email.
Nu ve-ti primii raspuns de la nici o cerere, le trimit direct la udriste in 5-7 zile lucratoare
Buna ziua, eu am sunat la Parchetul Sectorului 3 si mi-au spus ca pot trimite toate documentele pe mail, nu au spus nimic de casuta postala. Sa redepun documentele la casuta postala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! cum aflu daca s-a aprobat la parchet cererea de prelungire ... andreea16099 andreea16099 Buna ziua! Cum aflu daca s-a aprobat la Parchet cererea de prelungire a dovezii de circulatie? Am trimis acum 5 zile, respectiv pe data de 20.10.2023, toate ... (vezi toată discuția)
Problema prelungire dovada sector 1 tech_wiz tech_wiz Buna ziua. In urma cu un an am avut un accident auto soldat cu decesul unei persoane, persoana in cauza a fost de vina, fapt demonstrat de expertiza tehnica. ... (vezi toată discuția)
Trimitere cerere prelungire dovada circulatie parchet prin email bobc bobc Buna ziua Catre ce adresa de email se poate depune Cererea pentru prelungirea dovezii de circulatie la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 6? Este ... (vezi toată discuția)