avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara, pentru căsătorie trebuie acordul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara, pentru căsătorie trebuie acordul părinților ...

Bună seara, pentru căsătorie trebuie acordul părinților în scris? Sau sa vina ai de fata? Vreau sa ma mut împreună cu iubitul meu și părinți mei nu sunt de acord și vrea sa ma ajutați sa ma mut, părinți mai ma mai și abuzează fizic și verbal, dar am sunat la centru de copii, și nu vreau sa ajung în centre ca nu i bine pentru mine, și vreau sa ma ajute cineva, va rog frumos, cu ori ce va rog, ca ma străduiesc sa caut mereu și nu găsesc, am fost și am întrebat multe, dar tot ce miau zis a zis sa mergem în centre ca am auzit prea multe chestii rele
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:51, 30 Septembrie 2023
Câți ani ai ?
16 ani

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Câți ani ai ?

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Copiii stau cu parintii lor pana la 18 ani, nu cu iubitii.
Poți sa te casatoresti cu acordul parintilor si pt motive temeinice.
Daca te intretii singura, ai un loc de munca, poti cere in instanta sa capeti capacitate deplina de exercitiu anticipata, asta însemnând ca te vei outea casatori fara acordul parintilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut! sunt minor si vreau ca la 16 ani sa ma mut singur. Adelin4242 Adelin4242 Salut! Sunt minor si vreau ca la 16 ani sa ma mut singur. Nu am probleme cu parintii, pur si simplu vreau sa fiu mai independent. Este legal sa ma mut singur ... (vezi toată discuția)
Oare sa plec de la parintii mei??? Ungureanu Marcela Ungureanu Marcela Buna ziua. am si eu o intrebare si poate ma si ajutati cu un sfat. Ma numesc Ungureanu Marcela, am 17 ani...am probleme destul de grave cu parintii mei (sau ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec din casa parintilor. ei ma pot impiedica, legal? andreineacsu andreineacsu Am 20 de ani si ma gandesc sa ma mut singur in alt oras, departe de parinti, sa ma intretin singur si sa pot face ce vreau. Ai mei nu sunt de acord cu asta si ... (vezi toată discuția)