avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua sunt insarcinata și nu am posibilitate cum ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua sunt insarcinata și nu am posibilitate cum procedam ...

Buna ziua sunt in sarcinata și nu am posibilitate cum procedam
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:25, 30 Septembrie 2023
Care este nelamurirea dvs? Ati lasat postarea incompleta ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mă poate angajatorul forța să verific certificatele verzi ale clienților? Stelee Stelee Pot fi obligat să verific certificatele verzi ale clienților care intră în magazin? Lucrez într-un magazin iar șeful mă obligă să verific ... (vezi toată discuția)
Postul unic (secretara) intr-o institutie publica poate fi desfiintat? kocs kocs Am fost disponibilizata dintr-o institutie publica,acolo fiind angajata ca secretara. Acest post era unic. Pot fi desfiintate astfel de posturi,? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Omen 4165/24.07.2018 (norme metodologice/învăţământ) DanyDTT DanyDTT Bună seara, Am o nelămurire legată de acest ordin. Directorul unităţii şcolare s-a folosit de acest ordin, mai exact cap.II, art.3. alin (3) pentru a da ... (vezi toată discuția)