avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... M-a luat radarul in străinătatea
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

M-a luat radarul in străinătatea

Bună ziua
Mă aflu în Corsica , sunt angajat la o firma de construcții , firma corsicană, patronul este român.
Sunt și șofer aici, conduc un autoturism înmatriculat în romania primit de la patron .
Cred că ma luat radarul ( cel automat ) mia făcut poza .
Cum se procedează cu amendă în acest caz ?
Amendă vine la firma ? sau șeful mă poate declara pe mine și voi primi amenda acasă în România?
Mulțumesc anticipat pt răspunsuri

Cel mai recent răspuns: setboll21 , utilizator 22:18, 4 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In mod normal, amenda vine la proprietarul masinii, inregistrat la politie. In cazul dvs. poate fi patronul, firma patronului sau altcineva.
Cum dvs. ca sofer ati produs contraventia, patronul va poate pune, mai mult ca sigur, sa platiti dvs. amenda contraventionala.
Mulțumesc de răspuns

POPA GHEORGHE a scris:

In mod normal, amenda vine la proprietarul masinii, inregistrat la politie. In cazul dvs. poate fi patronul, firma patronului sau altcineva.
Cum dvs. ca sofer ati produs contraventia, patronul va poate pune, mai mult ca sigur, sa platiti dvs. amenda contraventionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuga de politie savumihai savumihai in seara asta mergeam cu o viteza mult peste limita, iar in fata mea pe contrasens cu fata spre mine era un logan mcv, probabil cu radar. Politistul a iesit ... (vezi toată discuția)
Cum e mai bine ? gibi gibi Prietena mea a primit acasa o "citatie" care ii cere sa declare cine a condus autoturismul ei pe raza judetului Ploiesti in ziua X (ea nu are carnet de ... (vezi toată discuția)
Vanzator autoturism firma, cumparator persoana fizica la a 2-a mana. trandafir2 trandafir2 Buna ziua, O firma vinde cu acte in regula un auto catre persoana fizica PF1. Se specifica pe spatele talonului, instrainat catre PF1. Firma se scoate din ... (vezi toată discuția)