avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pentru a face o cerere pentru uzucapiune trebuie să ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pentru a face o cerere pentru uzucapiune trebuie să fac cadastru ...

Pentru a face o cerere pentru uzucapiune trebuie să fac cadastru înainte ?
Bună seara.

Nu este nevoie de efectuarea operațiunilor de măsurare, însă în cadrul procesului, trebuie solicitată proba cu expertiza tehnică de specialitate (topografie). Vă recomand să efectuați demersurile judiciare cu sprijinul unui avocat, fiindcă un astfel de dosar necesită experiența și diligența unui specialist în drept.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! tatăl meu a decedat și nu a avut pământurile ... Mihali Violeta Mihali Violeta Bună ziua! Tatăl meu a decedat și nu a avut pământurile trecute pe numele lui. Exista o succesiune la judecătorie, și dacă îmi puteți spune de ce ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am certificat de mostenitor pe casa si terenul curtii ... mioara@cdssistemi.it mioara@cdssistemi.it Buna ziua, Am certificat de mostenitor pe casa si terenul curtii din 2007. In 2022 am deciz sa fac intabularea, sa trec in Cartea Funciara tot. La ... (vezi toată discuția)
Fratele meu a murit și a lăsat o casa. eu mai am un frate numai ... Aleric Aleric Fratele meu a murit și a lăsat o casa. Eu mai am un frate numai de tata. Tatăl nostru trăiește. După moartea fratelui am depus actele la notar în ... (vezi toată discuția)