avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Salutare, În calitate de tata aflat în CIC (un ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Salutare, În calitate de tata aflat în CIC (un băiețel de ...

Salutare,
În calitate de tata aflat în CIC(un băiețel de 1 an și 6 luni) , mai am un copil cu handicap pentru care soția mea se afla deja în CIC( o fetita de 5 ani) , dar sotia între timp s a îmbolnăvit de cancer, cumva pot prelua eu și drepturile de CIC ale copilului cu probleme, astfel sa pot rămâne acasă mai mult timp și sa i pot îngrijiri pe toți?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:38, 1 Octombrie 2023
Da, puteti intra dvs in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare stimulent de insertie FLAVIUSTOMA FLAVIUSTOMA BUNA ZIUA! As dori sa detailez un caz de suspendare a stimulentului, iar pe final doua intrebari vizavi de acesta: Sotia a nascut primul baietel ... (vezi toată discuția)
Incepere concediu de crestere copil ContSters337795 ContSters337795 Buna ziua. pe 5 dec 2013 am nascut fetita, am beneficiat de conc de maternitate pana pe 15 ian 2014 apoi am revenit la munca, deci nu am facut cerere sa intru ... (vezi toată discuția)
Renunțare la concediul de creștere a copilului înainte de termen: poate intra în ccc celălat părinte? se primește stimulent de inserție în acest caz? ovit ovit Bună ziua! Dacă până în prezent beneficiez de concediu de creștere copil în calitatea de tată și sot...pot sa renunt la dreptul meu si sa revin la ... (vezi toată discuția)