avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Modificarea salariului minim pe economie se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Modificarea salariului minim pe economie se poate ...

Buna ziua,
Modificarea salariului minim pe economie se poate face și prin decizie colectivă, ținând cont că această majorare s-a făcut prin HG și sunt peste 100 de salariați, sau este mult mai indicat act adițional la CIM fiecărui angajat? Care este cea mai "corecta" varianta?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 1 Octombrie 2023
Modificarea salariului minim pe economie se poate face și prin decizie colectivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie colectiva-marire salariul margareta2 margareta2 Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti, daca putem mari salariile la 40% din angajatii societatii prin decizie colectiva. Acestia au in prezent salariul minim ... (vezi toată discuția)
Decizie de majorare salariala la nivel de unitate guzmania guzmania Vrem sa majoram la toti salariatii salariul si Domnisoara contabil a dispus sa se faca o decizie de marire de salariu colectiva. Din cate stiu eu trebuie ... (vezi toată discuția)
Creștere salar zxz19 zxz19 Buna ziua Un angajat care a avut CIM suspendat nu dorește sa-si reia activitatea si cu acordul părțile CIM încetează la sfârșitul ... (vezi toată discuția)