avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua ,mama mea este într-un cămin de bătrâni ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua ,mama mea este într-un cămin de bătrâni din 2019 ...

Buna ziua ,mama mea este într-un cămin de bătrâni din 2019 din cauza stării sale de sănătate, iar eu nu locuiesc în România pentru a avea grijă de ea. Acum 3 săptămâni a suferit un infarct și a fost transportată la spital cu ambulanța. Din cămin, nu i s-a dat cartea de sănătate cu ea, sub motivul că s-ar putea pierde, și că ar fi datoria familiei de a o duce la spital când este externata . Așa cum am menționat, eu nu locuiesc în România, și ea nu are pe nimeni care să aibă grijă de ea.este adevarat ce spun cei de la camin ? Cei de pe ambulanta si la internare nu trebuiesc acte cum ar fii buletin sau carte de sanatate ?

Alte discuții în legătură

Azil de batrani viola viola buna, va rog frumos sa-mi dati un raspuns. Mama se afla in camin de batrani internata deoarece necesita supraveghere medicala continua fiindca sufera de ... (vezi toată discuția)
Fata cu schizofrenie; urgenta!!! cristicris cristicris Buna seara, Ma puteti ajuta si pe mine? va rog mult de tot. Am o \"amica\", nu sunt ruda cu ea si are schizofrenie destul de avansata, deoarece nu ia ... (vezi toată discuția)
Cum ajuti un bolnav de schizofrenie care se izoleaza si nu vrea sa fie ajutat? Vanessica89 Vanessica89 O matusa sufera de schizofrenie si refuza sa mai raspunda la usa si sa primeasca ajutor. Nu are venituri, fiica fiind singura care ii asigura traiul. Precizez ... (vezi toată discuția)