avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere SRL cu activitatea suspendata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere SRL cu activitatea suspendata

Bună dimineața,,am suspendat activitatea Srl acum trei ani de zile ca să o închid definitiv trebuie să-i redeschid activitatea așa mi-a zis contabilul. Vă mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 2 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:54, 2 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este necesar sa reluati activitatea. Conditia este sa aveti toate declaratiile si bilanturile depuse la ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce e de facut ? IGHI IGHI Buna ziua ! Ma confrunt cu urmatoarea problema : In anul 2009 am deschis o firma SRL cu 2 asociati , eu fiind si administrator ... Dupa cateva luni de ... (vezi toată discuția)
Radiere, din oficiu, srl suspendat cu sediu expirat Bakty1975 Bakty1975 Buna ziua, Sunt asociat unic la o societate comerciala (SRL) care nu a avut niciodata activitate comerciala si al carei sediu social a expirat din aprilie ... (vezi toată discuția)
Redeschidere firma Tanna2015 Tanna2015 Buna ziua! In anul 2011 am infiintat un SRL, cu unic asociat, firma platitoare de impozit pe venit.Firma a avut activitate 6 luni, perioada in care a avut ... (vezi toată discuția)