avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! 1. Sunt noul presedinte al asociatiei de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! 1. Sunt noul presedinte al asociatiei de proprietarii ...

Buna ziua!
1. Sunt noul presedinte al asociatiei de proprietarii ,dar fara acte primite doar in adunarea generala .Intrebarea mea care este; fostul presedinte cu asociatia de proprietarii sunt dati in judecata de catre un locatar pe baza unei centrale de apartamet au fost contra montari centralei eu ca noul presedinte pot refuza la primirea actelor dosarul celor 2 pe motiv ca nu a fost in mandatul meu a fost in mandatul fostului presedinte.,si problema nr 2 eu imi pot da demisia la primirea actelor ,specific ca nu sa facut contract nou nu sau predat actele .Va multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Procedura demisie presedinte asociatie proprietari stanciu4444 stanciu4444 Buna ziua, Care este procedura demisiei unui presedinte de asociatie proprietari ? Ce trebuie scris, ce trebuie afisat, cui trebuie predat ? Multumesc (vezi toată discuția)
Demiterea administratorului angelica82 angelica82 Buna seara.Locuiesc pe o scara de bloc cu 43 aparatmente.Din cauza unor neregului sesizate de mai multi vecici si din cauza unor salarii colosale pe care ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedam? kuriaky kuriaky La adunarea generala reconvocata a membrilor asociatiei de locatari, am dorit demiterea actualului presedinte al asociatiei. Acesta nu vrea sa demisioneze ... (vezi toată discuția)