avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Ce presupune un control din partea celor de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Ce presupune un control din partea celor de la ITM? ...

Buna ziua! Ce presupune un control din partea celor de la ITM? Ce anume verifica, ce aspecte sunt surprinse? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:01, 2 Octombrie 2023
Depinde pentru ce vine, Securitate si Sanatate in Munca sau Relatii de munca.

Exista mai pe toate site-urile Itm un ghid de control, ghid ce cuprinde documentele ce pot fi cerute.
Exemplu

[ link extern ]
Depinde.. daca este sesizare sau nu.

Echipa de control a ITM-ului este complexa.. prin urmare, verifica atat SSM , cat si RM.
Ultima modificare: Luni, 2 Octombrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflicte la locul de munca danfochist danfochist la locul meu de munca sunt singurul fochist autorizat.Cel care mai lucreaza cu mine nu are calificare si suntem doar doi.Lucram cate 12 ore cu cate un liber la ... (vezi toată discuția)
Cine verifica autorizatiile de stivuitorist ? vlahimir vlahimir Buna ziua, As dori sa aflu cine anume verifica existenta sau absenta autorizatiei de stivuitorist a unei persoane si unde se poate face o sesizare legata ... (vezi toată discuția)
Parte din sesizare itm nerezolvata si modificare salariu dupa intrarea in ccc mdleica mdleica Buna ziua, Am fost angajat la o firma de constructii cu salariul de 4500 RON. In data de 03-06-2010 am intrat in CCC pe o perioada de 2 ani pana la data de ... (vezi toată discuția)