avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am avut un abonament la Telekom, factura nu a fost ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am avut un abonament la Telekom, factura nu a fost plătită ...

Am avut un abonament la Telekom, factura nu a fost plătită deoarece mi s-dublat suma . M a trimis la executor însă mi a făcut dosar de 2 ori în diferite orașe. Va rog sa ma ajutați. Cum sa procedez? Va mulțumesc anticipat. O zi frumoasa!

Alte discuții în legătură

Restanta factura telekom. abonament suspendat MarcelaNeagoe MarcelaNeagoe Numele meu este Marcela Neagoe, am avut activ un abonament Telekom, care prezinta o restanta de plata de aproximativ 3 luni in acest moment. Am contactat ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila telekom incheiat fraudulos, telefonic cu bunica dementa, incoerenta si confuza in vorbire Nyykk Nyykk Poate ma poate ajuta cineva cu urmatoarea speta.... Am cerut pe e-mail celor de la Telekom sa rezilieze nr. de tel. fix al bunicii mele, 88 ani cu probleme de ... (vezi toată discuția)
Abonament telekom Borislav Borislav Buna ziua am o problema mare cu telekom in 2014 am făcut un abonament mai mult pentru un telefon mobil care abia apăruse la vremea aia .am achitat o suma de ... (vezi toată discuția)