avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Despăgubire pentru ca m-a inundat.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Despăgubire pentru ca m-a inundat.

Buna ziua .Vecinul care locuieste deasupra mea ma inundat.Ne.am inteles amiabil si el mi.a virat in cont bancar o suma reprezentand contravaloarea reparatiilor pe care le voi face.La aceasta suma, eu trebuie sa platesc impozit? Multumesc
Ultima modificare: Luni, 2 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:28, 3 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie sa platiti nimic..
Ultima modificare: Marți, 3 Octombrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de viata anaconda76 anaconda76 Buna ziua! Mama mea a avut o asigurare de viata in care eu sunt beneficiar. Acum pentru ca mama mea a decedat am fost sa ridic banutii platiti de ea pt ... (vezi toată discuția)
Vecinul meu de deasupra si-a reabilitat apartamentul georgemazilu georgemazilu buna tuturor, posed un apartament in dr taberei, vecinul meu de deasupra si.a reabilitat singur apartamentul.eu locuiesc la primul etaj iar el la 2-lea etaj ... (vezi toată discuția)
Operatuni bancare-dividende mara52 mara52 Buna seara, Pe scurt: asociat unic intr-un srl doreste ca dupa repartizarea dividendelor si plata impozitului aferent sa plateasca direct din contul firmei ... (vezi toată discuția)