avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... legea 448/2006
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

legea 448/2006

Buna ziua.
Sunt salariat si detin un certificat de incadrare in grad de handicap, accentuat.
As dori sa stiu daca de la 01.01.2010 mai beneficiez de scutire la plata impozitului pe salariu.
Cel mai recent răspuns: catelusnic , utilizator 14:57, 29 Ianuarie 2010
da.conform art.55 alin.4.lit.K din codul fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutirea impozitului pe salarii pentru persoane cu handicap ContSters280565 ContSters280565 buna ziua. imi poate spune si mie cineva daca angajatorul meu este obligat sa imi faciliteze scutirea impozitului pe salariu avand in vedere faptul ca ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac pt o scutire de impozit a unei pes cu handicap anny_marry anny_marry Buna ziua,am un angajat care are handicap grav si cum nu m-am mai intalnit cu situatia asta as dori sa stiu cum trebuie sa procedez,mi-a adus certificatul de ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe venitul din salariu ANAGAVENEA ANAGAVENEA Buna seara, Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un raspuns in privinta scutirii de impozit pt veniturile din salarii, in cazul in care detin un PFA. ... (vezi toată discuția)