avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inregistrare audio depusa în instanta Am depus în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inregistrare audio depusa în instanta Am depus în instanta ...

Inregistrare audio depusa în instanta
Am depus în instanta niște Înregistrări audio. Este suficient ca au fost depuse sub aceasta forma sau trebuiau depuse și sub forma scrisa
Cel mai recent răspuns: jacquelline , utilizator 10:56, 3 Octombrie 2023
Ce anume vreți sa dovediți,în ce proces ,civil sau penal,ați solicitat proba iar instanta v a încuviințat administrarea acesteia etcetc.?După cum vedeți sunt mult mai multe aspecte la care dvs nu faceți referire..
Proces civil și s-a solicitat admiterea probelor audio

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarile audio pot fi aduse ca proba in instanta ? loanabelciu loanabelciu Inregistrarile audio/video pot fi aduse ca proba in instanta ? Dar o tranzactie pentru care s-au notat seriile bancnotelor, am trecut CNP-ul celui care a ... (vezi toată discuția)
Cum conving judecatorul de camera preliminara?? aidu aidu Am facut plangere impotriva ordonantei de clasare, art. 340 CPP. Cum il conving pe judecatorul de camera preliminara sa admita plangerea si sa oblige ... (vezi toată discuția)
Proba audio intr-un proces radujit radujit Am si eu o intrebare: proba audio intr-un proces (fie penal fie de dreptul muncii) se poate admite ca si proba in instanta? Exista anumite conditii pe care ... (vezi toată discuția)