avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot rezolva problema cainilor galagiosi ai ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot rezolva problema cainilor galagiosi ai vecinilor?

Buna ziua,
Vecina de vis a vis ce sta la parter detine 2 caini ce latra non stop. Mai mult de atat, aceasta a acaparat gradina blocului deoarece are usa cu iesire spre aceasta si ii lasa de toata ziua acolo, ne plimbandui deloc. Cainii latra la tot ce vad si misca. Eu lucrez de acasa, am nevoie de liniste si va imaginati ca nu pot avea parte de asa ceva.

Am incercat sa discut cu dansa, dar s-a dovedit a fi o scarba de om, in timp ce ii explicam frumos ca am nevoie de liniste, a avut tupeul sa inchida usa blocului in nas aproape de a ma lovi si a incepe sa ma injure ca ultimul birjar.

Ce pot face pentru a forta vecina sa nu mai isi tina cainii acolo, lucru care oricum nu mi se pare normal pentru ca locul apartine de blocul respectiv, nu de ea, si il trateaza ca pe curtea ei personala.

Multumesc, avocatnet!
Ultima modificare: Marți, 3 Octombrie 2023
ramiant, utilizator

Alte discuții în legătură

Caini care latra mereu. ContSters417779 ContSters417779 Buna ziua ! Am o problema : am un vecin care locuieste peste strada de mine si are vreo 7 caini. Toata ziua si noaptea latra (bine, nu prea acum cu zapada ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre spatiul public si cel privat! Denisaluca Denisaluca Buna ziua tuturor! Am o dilema si vazand ca pe acest site se rezolva oarecum m-am decis sa fac si eu acest lucru. Problema mea sunt vecinii. Am 2 caini de ... (vezi toată discuția)
Vecinul și-a montat lângă proprietatea mea un dispozitiv împotriva câinelui, care scoate un sunet perceput de copii ca foarte deranjant. ce pot face în acest caz? poliția nu intervine DianaLuiza DianaLuiza Bună ziua! Vecinul și-a montat lângă împrejmuirea mea care este din plasă metalica, împotriva cainelui din curtea mra, pe motiv ca latră la el, 2 ... (vezi toată discuția)