avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unul dintre moștenitori prezumtivi a unei proprietati ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unul dintre moștenitori prezumtivi a unei proprietati private ...

Unul dintre moștenitori prezumtivi a unei proprietati private (îngradite) , proprietate la care dezbaterea succesiunii nu a avut inca loc , poate si are dreptul să semneze în fața unui organ al Statului dandu-i acestuia astfel dreptul sa intre pe proprietatea respectiva cu scopul de cosmetiza -curăța spatiul verde ? Mentionez ca proprietatea are taxele si impozitele platite la zi , proprietarul existent in acte fiind decedat .
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:32, 3 Octombrie 2023
da, are dreptul sa intreprinda masuri de administrare si conservare atata timp cat actiunile sale sunt spre pastrarea proprietatii, neaducand prejudicii prin faptele sale celorlalti mostenitori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune - iesire din indiviziune Garname Garname Am doua intrebari la care va rog mult sa imi dati un raspuns. 1. Daca exista un certificat de mostenitor doar pe o parte din bunuri (respectiv o curte, ... (vezi toată discuția)
Pot sa vand un teren pe baza testamentului? adriansecara adriansecara bunicii mei au decedat,mama mea este mostenitor rezervatar dar are si testament pentru o suprafata de pamant.Poate vinde pe baza acestui testament? Dezbaterea ... (vezi toată discuția)
scutire impozit pe cladire si calitate de proprietar si/sau mostenitor vpatrana vpatrana Subiect: Scutire impozit pe cladire si calitate de proprietar si/sau mostenitor Sunt persoana cu handicap grad doi. Sunt unicul fiu al tatalui meu. In 1999 ... (vezi toată discuția)