avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Tatăl meu plătește de 20 de ani impozit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Tatăl meu plătește de 20 de ani impozit la niste ...

Bună ziua! Tatăl meu plătește de 20 de ani impozit la niste pământuri la care moștenitorii ( 1 frate ,1 nepoata, 2 strănepoti) nu au cerut dezbaterea moștenirii! Există vreo cale legală prin care tatăl meu poate sa obțină titul de proprietate fără să se dezbată moștenirea?
Mulțumesc pentru atenție!
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 15:01, 4 Octombrie 2023
Buna ziua!
Nu exista alta cale decat succesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi dezbatere mostenire PATRASCU_IUL PATRASCU_IUL Buna ziua, Rog pe aceasta cale ca un notar sau avocat sa ma ajutate cu pasii care trebuie urmati intr-un caz de mostenire si vanzare de terenuri. Iata sirul ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate valentinainna valentinainna Buna ziua! Tatal meu a avut doi frati.Acuma e decedat si el si ei.Fratii lui au murit in localitati necunoscute cu ani in urma.Nu au avut mostenitori.Doar eu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am nevoie de asistenta juridica pentru deschidere ... euricomtrade euricomtrade Buna ziua, Am nevoie de asistenta juridica pentru deschidere o succesiune a unei propietati Vreau sa stiu daca pot cumpara un drept de mostenire de la o ... (vezi toată discuția)