avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara! Am doi copii din prima casatorie cu fostul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara! Am doi copii din prima casatorie cu fostul sot ?avem ...

Buna seara! Am doi copii din prima casatorie cu fostul sot ,avem custodie comuna, iar copii locuiesc cu mine.Daca m am recasatorit , pot copiii beneficia de bursa monoparentala ?
Ultima modificare: Marți, 3 Octombrie 2023
Aura Daniela, utilizator
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:26, 3 Octombrie 2023
daca v-ati recasatorit legal, nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am un copil din relația anterioară. nu am fost căsătorită, ... AndreeaDymoo AndreeaDymoo Buna ziua! Am un copil din relația anterioară. Nu am fost căsătorită, am hotărâre jud cu, custodie exclusivă. Între timp, m-am recăsătorit. Copilul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! 1 daca m am recasatorit, copilul meu minor mai poate ... Aura Daniela Aura Daniela Buna ziua! 1 Daca m am recasatorit, copilul meu minor mai poate beneficia de bursa monoparentala?( copilul nu a fost infiat de actualul sot si primeste pensie ... (vezi toată discuția)
Buna seara! as avea rugamintea de a ma lamuri asupra urmatorului ... Tudor2008 Tudor2008 Buna seara! As avea rugamintea de a ma lamuri asupra urmatorului aspect privind obtinerea bursei sociale pt minorul meu, in baza Legii familiei monoparentale ... (vezi toată discuția)