avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Operatii permise prin SPV ptr SRL-uri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Operatii permise prin SPV ptr SRL-uri

Buna ziua

pentru un SRL, care sunt operatiile care se pot opera pe SPV folosind semnatura electronica. Mai exact este posibila numirea unui administrator sau actualizarea datelor perivind sediul social. Unde as putea gasi mai multe informatii/formulare/pdf referitor la aceste probleme?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: magiccom , utilizator 12:42, 4 Octombrie 2023
Numirea administratorului si modificarea sediului social se face prin hotarare AGA si se inregistreazala Oficiul National al Registrului Comertului, dupa modificarea sediului social trebuie actualizat actul constitutiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de opozitie de la cesiune este la fel la sa ca si la srl?? adela05 adela05 in situatia in care un SRL care este actionar in cadrul unui SA cesioneaza toate actiunile pe care le detine in SA catre o ps fizica (care este asociat unic in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ii cedez sotului partile mele sociale si sa fie el administratorul societatii. Alexalivia Alexalivia buna seara. in 2018 am intrat intr.un srl ca asociat cu 50% si administrator.tot la acest srl am si lucrat ca angajata. dupa ce am inchis punctul de lucru, ... (vezi toată discuția)
Schimbare administrator ContSters94154 ContSters94154 Suntem 3 asociati intr-un SRL iar eu sunt si administrator. Vreau ca pe viitor aceasta functie sa fie preluata de alt asociat. Imi va rog ce trebuie ... (vezi toată discuția)