avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare administrator

Suntem 3 asociati intr-un SRL iar eu sunt si administrator. Vreau ca pe viitor aceasta functie sa fie preluata de alt asociat. Imi va rog ce trebuie facut???
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: exit vs exit , utilizator 06:21, 23 Septembrie 2010
1. Hotararea AGA revocare administrator actual, numire nou administrator. ( inclusiv contor de cuvinte)
2. Actualizare act constitutiv cu datele de identificare ale noului administrator
3. Declaratie notariala privind indeplinirea conditiilor legale pt. detinerea calitatii de administrator si specimen de semnatura ale noului administrator + depunere specimene semnatura banci etc.
4. Depunere inscrisuri anterior mentionate la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tb unde are sediul societatea

Sper sa nu fi omis ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare administrator-asociat AlinaIstudor AlinaIstudor Buna ziua, am si eu o nelamurire in privinta unui srl: este format din 2 asociati, unul juridic(actionar majoritar 99%) si unul pers fizica (1%) care este si ... (vezi toată discuția)
Schimbare administrator societate Kyandra Kyandra Buna ziua, Vreau sa schimb administratorul unei societati (asociatul unic ramane acelasi). Ce trebuie facut? Ce acte trebuie sa duc la Registrul Comertului? (vezi toată discuția)
Numire administrator srl elsa_a elsa_a buna ziua! as avea doua nelamuriri, legate de numirea/revocarea din functia de administrator al unui SRL: 1. este posibil ca in cazul aga asociatul sa ... (vezi toată discuția)