avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Revocare administrator-asociat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Revocare administrator-asociat

Buna ziua,
am si eu o nelamurire in privinta unui srl: este format din 2 asociati, unul juridic(actionar majoritar 99%) si unul pers fizica (1%) care este si administrator. Asociatul persoana fizica vrea sa se retraga din firma, urmand ca actiunile sale (1%) sa fie preluate de catre o terta persoana (fizica), iar functia de administrator o sa i se atribuie asociatului juridic (reprezentantului).
Am vorbit la Reg Comertului cu 2 doamne in privinta pasilor ce trebuie urmati (ce documente trebuie depuse) si fiecare mi-a expus o alta varianta...fiecare din ele fiind prea ocupata sa-mi dea mai multe detalii.
As avea nevoie de un raspuns din partea dvs ca sa-mi fac o idee spre ce varianta sa ma indrept :)

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: AlinaIstudor , utilizator 11:12, 16 Decembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune actiuni - titlu gratuit, formalitati la onrc Silvia Dumitru Silvia Dumitru Actionarul majoritar al unui SA (pers fizica),cesioneaza cu titlu gratuit actiunile unei alte persoane fizice.S-a intocmit contract cesiune la notariat. Ce ... (vezi toată discuția)
Cesionare parti sociale, schimbare sediu, revocare/numire administrator Catalina Covaliu Catalina Covaliu Buna ziua, Care sunt pasii de urmat pentru: 1) Cesionare parti sociale catre o terta parte (din afara societatii)? 2) Scimbare sediu social? 3) Revocare ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale birsanclaudia birsanclaudia Buna ziua! Stie cineva ce formulare orc imi trebuie completate pentru cesiune parti sociale de la asociat unic catre alt asociat unic, revocare administrator ... (vezi toată discuția)