avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bursă pt. ochelari
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bursă pt. ochelari

Am primit cerere pt. acordarea bursei de boală de la diriginte, cu informația că elevul care are ochelari de vedere, primeşte 200 ron lunar dacă aducem rețeta + câteva acte până la 20 octombrie. Pe net caut şi văd informații total diferite. Întrebăriile mele sunt: se acordă bursă pt. elevi pt. ochelari de corecție? Lunar se acordă suma sau doar odată? Cât se acordă? Cine dă aceşti bani? Termenul de depunere când e? Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Octombrie 2023
L_Eva, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:58, 4 Octombrie 2023
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_617...
Actul normativ produce efecte dupa aprobare si publicare in Monitorul oficial. In prezent este doar o propunere legislativa aprobata in Camera deputatilor, urmand a se aproba in Senat, forul de decizie finala.
Vedeti aici Proiectul adoptat de SENAT
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt obligate primăriile sa acorde bursă socială ... ancuta t ancuta t Bună ziua! Sunt obligate primăriile sa acorde bursă socială la copii? Am întrebat la școală și diriginta spune că nu a primit nicio informație. In ... (vezi toată discuția)
Fetita mea este inscrisa la liceu seral si vreau sa stiu daca ... Fetita mea este inscrisa la liceu seral si vreau sa stiu daca poate cere bursa medicala,are orientare școală, are certificat de handicap, are boala care se ... (vezi toată discuția)
Burse scolare ana500 ana500 Buna ziua. Lucrez in invatamant. Imi puteti spune si mie care este baza legala pentru acordarea burselor scolare ... sociale si de boala... in invatamantul ... (vezi toată discuția)