avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentară plătită parțial
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentară plătită parțial

Dacă fostul soț și angajatorul au plătit pensie alimentara mai puțin decât era prevăzut în sentință pot face ceva în privința asta? Se mai pot recupera sumele?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Octombrie 2023
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți la un executor judecatoresc care o sa va rezolve problema pt restantele nu mai vechi de 3 ani..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare lilianateo lilianateo Buna seara. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Sunt divortata de fostul sot din anul 2006. Atunci i s-a stabiulit pensia alimentara pt. baiatelul ... (vezi toată discuția)
Poprire m_ariana m_ariana Buna ziua Am divortat de curand, iar in urma divortului fostul sot este obligat la plata unei pensii de intretinere ptr 2 copii minori . A trecut o ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neplatita ugabi ugabi buna ziua. am o mare problema si cer ajutor de specialitate. sunt divortata si am un copil de 3 ani. fostul sot plateste pensia alimentara cum are el chef, la ... (vezi toată discuția)