avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara,va rog sa ma ajutati, in urma cu 5 ani am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara,va rog sa ma ajutati, in urma cu 5 ani am facut succesiunea ...

Buna seara,va rog sa ma ajutati , in urma cu 5 ani am facut Succesiunea dupa Mama ,Notarul a cerut de la Banca unde ea avea depuse niste sume de bani ,situatia financiara a Mamei noastre. Din partea Bancii respective sa primit raspuns cu o suma de bani. De curind am fost la Banca pt a primi suma de bani dupa Succesiune si printr-o greseala a-s spune D-na de la Banca ne-a spus ca pe numele Mamei ar mai exista o suma mare de bani ,respectiv un Fond de incestitii despre care noi nici habarn nu aveam . . Intrebarea noastra ar fi : cine raspunde pt faptul ca ni sa ascuns si nu sa declarat toata situatia financiara a. Mamei noastre?Daca D-na de la Banca nu ne-sr fi spus ce se intimpla cu suma respectiva ? Noi nu stiam niciodata ca ar fi existat? Cum si ce se poate face sa obtinem banii?Va multumesc din suflet!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:55, 5 Octombrie 2023
Se face supliment la notar, se va include și acea suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supliment la succesiune dana4max dana4max In anul 2011 tatal meu a murit. La vremea aceea eu si mama am facut succesiunea pe toate bunurile mobile si imobile pe care le stiam ca exista atunci. Ieri am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca angelamanuela angelamanuela in 2006 eu cu sotul ,am facut un imprumut in banca,am fost corecti,ne-am achitat la timp ratele,in 2008 primeste acasa un card cu o suma pe ea ,si alt cont in ... (vezi toată discuția)
Descoperire de cont NAARGHYTA NAARGHYTA Bună ziua! Am şi eu o problemă referitoare la o descoperire de cont la BCR, din 2007, dacă mă poate ajuta cineva cu o informaţie clară. În data de ... (vezi toată discuția)