avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, aș dori să construiesc o anexă de 2 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, aș dori să construiesc o anexă de 2 camere și ...

Bună ziua, ași dori să construiesc o anexă de 2 camere și nu știu dacă îmi trebuie autorizație de construcție, tot se vorbea pe la TV ca în mediul rural pt construcție sub 50 m2 nu mai trebuie autorizație de construcție nu știu dacă sa promulgat această lege sau este tot în stadiul de proiect. Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Marius-Toader , utilizator 09:03, 11 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
Va trebuie autorizatie de constructie.
Bună dimineața!
Am aceeași situație, doresc să consolidez holul casei (să dau acoperișul vechi jos, să umplu fisurile existente + să fac un stâlp de consolidare pe colț) și să torn o placă de 5m X 2m mp în zona (colțul) unde se formează L-ul casei unde aș dori să trag acoperiș. Casa este în forma literei L.
Am nevoie de autorizație de construcție sau trebuie doar să notific Primăria?
Ce alte acte aș avea nevoie în afara de autorizației de construcție?
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este nevoie de autorizatie sau nu? Marius-Toader Marius-Toader Este nevoie de autorizatie sau nu? Buna ziua! Va scriu pentru un prieten care doreste sa afle daca poate (re)construi fara autorizatie. Casa de la țară ... (vezi toată discuția)
Autorizatie nicole852107 nicole852107 buna ziua,vreau sa repar o cladire si sa-i schimb destinatia,este vorba de un grajd.vreau sa-l repar,si sa-l mansardez.in aceasta,sa fac o ... (vezi toată discuția)
Extindere locuinta andolis49 andolis49 Buna ziua! Va cer ajutorul in urmatoarea problema: doresc sa construiesc in spatele casei, in prelungirea acesteia (cca 2,5 m) un spatiu tehnic (pt centrala ... (vezi toată discuția)