avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Impozitare SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Impozitare SRL

Bună dimineața vă rog frumos as vrea să știu cam cât ar fi contribuția la stat pentru un facturat de să zicem 100de mii de euro ptr un SRL cu 2 angajați?vă mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 5 Octombrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Intrebare sunshine83 sunshine83 Buna dimineatza,amointrebare: Daca in timpul casatoriei 2 soti cumpara un apartament cu 35 mii euro si dupa un an il vand cu 45 mii.Achita creditul de ... (vezi toată discuția)
Finantare 10000 euro ContSters189595 ContSters189595 bun gasit am inteles ca de astazi guvernul finanteaza cu suma de 10000 euro persoanele cu varsta pina in 35 ani, pt demararea unei afaceri care sunt ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma sau pfa andreiunicat andreiunicat Buna tuturor , Am si eu o nelamurire de 2 ani ma ocup de pagini web freelancer mai bine zis pana acum nu am fost nevoit sa dau facturi sau chitanta pentru ... (vezi toată discuția)