avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de insotitor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de insotitor

Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca mama e somera cu problema de tip oncologic ,eu pot primi indemnizatie de insotitor? Cat timp pot primi primi indemnizatia de insotitor? E nevoie sa depun documente pentru indemnizatia de insotitor? Mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 5 Octombrie 2023
sergiu2011, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 17:49, 6 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
Cererile pentru obținerea prestațiilor de îngrijire pe termen lung se depun la serviciile specializate din cadrul primăriilor localităților, a administrațiilor județelor în care solicitantul își are domiciliul sau la agențiile teritoriale pentru plăți și inspecție socială, după caz.
Mergeti la primaria pe raza careia locuiti,cu actele pe care le detineti si intrebati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil amaliaionut amaliaionut Buna ziua , Va rog sa imi spuneti unde se depune dosarul pentru acordarea indemnizatiei de crestere a copilului - la care agentie DGASPC - avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Dosar indemnizatie crestere copil pana la varsta de 2 ani vali2588 vali2588 BUNA ZIUA, MA NUMESC IONELA SI AM SI EU O INREBARE PTR DUMNEAVOASTRA.AM NASCUT PE DATA DE 2 APRILIE SI A DEPUS DOSARUL DE INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL PINA LA ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil avezoc avezoc buna ziua exitsa o lege/ordin etc prin care indemnizatia de crestere a copilului se plateste in maxim 3 luni de la depunerea dosarului? multumesc (vezi toată discuția)