avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren achizitionat cu chitanta de mana Buna ziua! In ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren achizitionat cu chitanta de mana Buna ziua! In cazul unui ...

Teren achizitionat cu chitanta de mana

Buna ziua!

In cazul unui teren achizitionat cu chitanta de mana, in 1998, se poate merge mai departe cu perfectarea actelor?
Vanzatorii traiesc, la fel si martorii.
Care ar fi procedura de urmat in cauza?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: SANTIER , utilizator 14:06, 5 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti merge la notar impreuna cu vanzatorii, pentru a perfecta contractul de vanzare cumparare in forma autentica.

Daca vanzatorii nu sunt de acord, promovati o actiune in instanta, urmand a se pronunta o hotarare care sa tina loc de contract de vanzare cumparare.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare teren extravilan lili ticala lili ticala Am cumparat in 2001 un teren de 1ha(extravilan) in baza unei conventii(intre mine si vanzator)in prezenta a 2 martori;as dori sa ma intabulez,deoarece ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare -cumparare bun imobil(apartament) sub forma unei harti scrise de mana.valabilitate juridica Giulia71 Giulia71 Buna ziua!Va rog sa ma ajutati intr-o problema.Asi dori sa stiu care este valabilitate juridica a unui contract de vanzare -cumparare bun imobil (apartament) ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare- cumparare teren extravilan popmari popmari Buna ziua, Am cumparat unn teren extravilan ocazie in care am incheiat un contract de vanzare cumparare scris de mana , avand si martori. Ne-am inteles sa ... (vezi toată discuția)