avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Daca am o poprire pe cont pe care nu o mai ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Daca am o poprire pe cont pe care nu o mai pot contesta, ...

Buna ziua!
Daca am o poprire pe cont pe care nu o mai pot contesta, mai este ceva de făcut în acest sens?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: elsussy , utilizator 09:20, 7 Octombrie 2023
Nu mai aveți ce face. Singura cale de atac în speța dvs este contestația la executare.

Dar de ce nu mai puteți contesta`? Ați ieșit din termenul legal`?
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Octombrie 2023
Dapix, utilizator
Da, am ieșit din termenul legal de 15 zile.

Dapix a scris:

Nu mai aveți ce face. Singura cale de atac în speța dvs este contestația la executare.

Dar de ce nu mai puteți contesta`? Ați ieșit din termenul legal`?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O incuvintare a executarii silite de catre judecatorie, fara ... ranedo ranedo O incuvintare a executarii silite de catre Judecatorie, fara cale de atac, emisa in 31.Ianuarie, mai poate fi contestata de debitor, care a facut o cerere de ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont burceatraian burceatraian Buna ziua. Am o situatie mai delicata am desfasurat activitatea de taxi din 2004-2005 ca PFA iar din acel moment nu am stiut ca trebuie sa ma scot din evidenta ... (vezi toată discuția)
Poprire cont Mirelaalexandru89 Mirelaalexandru89 Buna ziua. As avea o intrebare mai complexă in ce priveste poprirea pe cont. In urma cu ceva ani mi-am deschis două conturi bancare. Unul la Ing (acum 3-4 ... (vezi toată discuția)