avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sediu social PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sediu social PFA

Daca inchei un contract colaborare cu o firma si imi desfasor activitatea la sediul lor , i
n momentul in care imi infiintez PFA trebuie sa declar sediu social locul unde o sa-mi desfasor activitatea* conf. contractului de colaborare) sau alt sediu iar cel din contract sa devina punct lucru?
Ultima modificare: Joi, 5 Octombrie 2023
AlinaDumitrache, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:04, 5 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Sediul social în declarați la adresa dumneavoastră din buletin și cu activitatea desfășurată la terți.
Ultima modificare: Joi, 5 Octombrie 2023
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social pfa activitate medicala carinapuiu carinapuiu Sunt medic, PFA si colaborez cu un centru medical, unde imi desfasor activitatea de profil. De la infiintarea PFA pe certificatul fiscal figurez cu sediul ... (vezi toată discuția)
Impozit clădire sediu sc dar cu activitate în punct de lucru Monica Boeru Monica Boeru Bună ziua! În data de 06.07.2017 am înființat o firmă cu sediul la domiciliu pentru a mă înscrie în proiectul start up nation.Punctul de lucru este ... (vezi toată discuția)
Pfa cu sediul social fara sediul profesional OVIDIU ALEXANDRU OVIDIU ALEXANDRU sora mea a terminat cursurile de manichiura -pedichiura , masaj, ar putea sa devina pfa cu sediu social fara sediu comercial si sa mearga la domiciliul ... (vezi toată discuția)